Mjaltë me nuanca ngjyrash M&M’s

Në verilindje të Francës, në një grup te koshereve bletët janë duke prodhuar mjaltë me nuanca të pazakonshme, të ngjyrave të kaltra dhe të gjelbra. Që nga muaji gusht, bletërritësit e rrethinës së qytetit Ribeauville, të rajonit të Alsace, i kanë parë bletët të kthehen në kosheret e tyre duke mbartur substanca të paidentifikuara, që e kanë kthyer mjaltin e tyre, në nuanca të pazakonshme. Bletarritësit tani besojnë se shkaktarë për këtë fenomen janë mbetjet nga kontejnerët e bomboneve M&M, të përpunuara në një zonë në afërsi.

colored-honey-bees-france-frame_59939_600x450[1]
colored-honey-bees-france-comparison_59938_600x450[1]
colored-honey-bees-france-cells_59936_600x450[1]
colored-honey-bees-france-colors_59937_600x450[1]

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *