dsc_0005[1]

Mjalti natyral me i mire se antibiotiket

Nga stomaku I bleteve nje miks prej 13 bakteresh laktike jane efektive kunder baktereve te demshme. Kerkuesit suedes te universitetit te Lund kane identifikuar ne mjaltin e fresket nje kampion prej 13 bakteresh laktike(LAB) qe vijne nga stomaku I beteve dhe qe kane treguar qe jane mjaft efektive ne neutralizimin e baktereve te demshme ne[…]